Het enige echte en oudste Hollands Restaurant aan het strand van Benidorm  Restaurant VALKENBURG een begrip in Benidorm sinds 1980
 

     Home

Anno 1980 Locatie Fotoboeken Gastenboek E-mail Menu's Links Webcams
 

'n stukje historie: Sinds 1980 zwaaien Peter en Ger de scepter in Restaurant VALKENBURG.In 1980 zijn zij door "BROODJE PIET", een destijds bekend Nederlands restaurant, naar Benidorm gekomen, Ze zagen dat er nog meer behoefte was aan een goede Nederlandse eetgelegenheid.
   
  
Aanvankelijk begon Ger het Restaurant "VALKENBURG" met een compagnon, maar die wilde 
na korte tijd iets anders beginnen. 
Dat zag Ger niet zitten, je kan maar een ding tegelijk goed doen.
Peter, een vriend van Ger vanaf zijn 16e jaar, had sinds 1980 een bar in Benidorm. Die werd verkocht, waarna Peter en Ger samen verder gingen in Restaurant VALKENBURG. Sinds die 
tijd draaien zij met succes  en veel plezier hun Restaurant VALKENBURG
Restaurant VALKENBURG dankt zijn naam aan het Bourgondische plaatsje Valkenburg aan het riviertje de Geul in het zuiden van Limburg. Iedere Nederlander kent het plaatsje Valkenburg 
(de vakantieplaats voor Nederlanders na de oorlog), vandaar dat wij ons Restaurant in Benidorm de naam VALKENBURG hebben gegeven, zoals Benidorm de bekendste Spaanse vakantieplaats is voor de Spanjaarden.
Door de jaren heen hebben wij onze menukaart zo aangepast dat iemand die hier 14 dagen vertoeft alle dagen een andere maaltijd kan kiezen.
Reclame hoefden we nooit te maken; onze reclame is de mond op mond reclame: ' bent u tevreden vertel het verder, zijn er klachten vertel het ons'.
Het succes van Restaurant VALKENBURG, (inmiddels het langst gevestigde Nederlandse Restaurant in Benidorm), wordt verklaard doordat Ger en Peter strikt de hand houden aan de formule: 'kwaliteit, aantrekkelijke prijs, vriendelijke service en een prettige sfeer'.
U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze zaak onder het genot van een hapje en een drankje. Uw gastheren zijn Ger en Peter.

 

 
   

Top